LIFECHANGE PROGRAMMA
Tegenwoordig is het beeld dat we allemaal slank moeten zijn bijna geprogrammeerd in de maatschappij. De mevrouw met een beroep als achternaam maakt er niet alleen veel reclame mee maar verdient er ook flink aan. Helaas is dat een steeds terugkerend gebeuren omdat er tegen de winter vaak gegrepen wordt naar de voeding die meer energie geeft op korte termijn. Helaas zorgt die er ook voor dat het gewicht toe neemt.  En dat moet er dan met de lente en bikini- badpak of zwembroek in zicht, er weer vanaf. Het elk jaar weer terugkerend ritueel is voor veel mensen lastig te doorbreken omdat iedereen druk is met van alles en nog wat. Er wordt dan alleen op de korte termijn gedacht en voordat je het weet ben je een jojo. Daarnaast ga je door met zorgen voor anderen en je werk en blijf je hangen in dat bekende patroon. En dan vergeet je de belangrijkste persoon die er voor jou is. En die persoon dat ben jij zelf.

Het doel
Het lifechange programma heeft als doel om mensen te ondersteunen in het veranderen van hun levensstijl en daardoor ook het eetpatroon. Wat er voor gaat zorgen dat je automatisch beter in je vel ( letterlijk en figuurlijk)  komt te zitten.
Dat kan betekenen dat je gaat afvallen maar dit is niet het uitgangspunt. Mijn visie is dat wanneer je bewust bent van wat je eet en hoe je leeft, je automatisch beter voor jezelf gaat zorgen.  Door die bewustwording raak je op een natuurlijke manier van je overgewicht af, zonder bezig te zijn met afvallen.
De basis van dit programma is wekelijks een uur yoga in lesverband. En met kleine opdrachten om dit thuis te vervolgen. Door elke ochtend te starten met de zonnegroet, ook al doe je dit 4 keer in de ochtend waar je misschien 10 minuten mee bezig bent wakker je de energie in je lichaam aan. Je kunt deze doen terwijl de koffie pruttelt of het thee water opstaat.
Daarnaast geef ik inzichten in voeding en wat het met je doet. En ook hoe je goede vervangers kunt gebruiken. Maar ook dat wanneer je af en toe eens een taartje wil eten dit prima kan.

Wat levert het jou op.
Je gaat je fitter voelen en krijgt meer energie. Je zelfvertrouwen en zelfacceptatie wordt sterker.
Het gaat om een bewustwordingsproces van jezelf.
Geduld en vertrouwen is het belangrijkste en geloven in jezelf.

De groepssamenstelling wil ik klein houden. Daarnaast wordt het een vaste groep die ervaringen met elkaar delen. De groep is voor mannen en vrouwen. Omdat dit een groep is die meer aandacht nodig heeft,  is een individueel intakegesprek onderdeel van het traject.
© 2015 | Privacy Policy  |  mail ons! | info@in2yourself.nl  |  bel M. 06 52 15 73 89